Gazdinstvo Pavle Paunic
Rakija od kajsije
РАКИЈА ОД КАЈСИЈЕ


Воћна ракија добијена дестилацијом ферментисаног кљука зрелих, ручно убраних, најквалитетнијих плодова из нашег воћњака смештеног у грочанској оази. Ракија је бистра и безбојна, пријатног и заносног мириса, елегантног и пуног укуса зрелих кајсија. Ракија вишеструко награђивана медаљама за квалитет. Јачина ракије је 43 % vol. Пуни се у паковања од 1L и 0,7L.
kajsija voce
Rakija od sljive
РАКИЈА ОД ШЉИВЕ


Ракија добијена од дестилата ферментисаног кљука најквалитетнијих плодова, делом са нашег имања, а делом из шумадијског округа. Ракија од шљиве је обојена златно жутом бојом, лепог и префињеног мириса и пуног, хармоничног и импресивног укуса, одлежала у храстовом бурету. Јачина ракије је 42 % vol. Паковање је од 1L и 0,7L.
sljiva voce
Rakija od grozdja
РАКИЈА ОД ГРОЖЂА


Ракија добијена дестилацијом ферментисаног кљука грожђа сорте Мускат Хамбург. Воће је из грочанских винограда. Пажљиво су бирани најквалитетнији гроздови. Ракија од грожђа је бистра и безбојна ракија, чистог и хармоничног укуса, јаког карактеристичног мириса, мускатне ароме. Сматра се да има лековито дејство. Јачина ракије је 42 % vol. Пуни се у боце од 1L и 0,7L.
grozdje voce
Rakija od breskve
РАКИЈА ОД БРЕСКВЕ


Воћна ракија добијена дестилацијом ферментисаног кљука зрелих целих плодова, ручно убраних са наших парцела у грочанским брдима. Ракија од брескве је деликатесна ракија, хармоничног укуса, елегантне и пријатне ароме. Ракија стара 9 година, одлежала у дудовом бурету. Јачина ове ракије је 43 % vol. Паковање од 1L и 0,7L.
breskva voce