Gazdinstvo Pavle Paunic
Rakija od kajsije
RAKIJA OD KAJSIJE


Voćna rakija dobijena destilacijom fermentisanog kljuka zrelih, ručno ubranih, najkvalitetnijih plodova iz našeg voćnjaka smeštenog u gročanskoj oazi. Rakija je bistra i bezbojna, prijatnog i zanosnog mirisa, elegantnog i punog ukusa zrelih kajsija. Rakija višestruko nagrađivana medaljama za kvalitet. Jačina rakije je 43 % vol. Puni se u pakovanja od 1L i 0,7L.
kajsija voce
Rakija od sljive
RAKIJA OD ŠLJIVE


Rakija dobijena od destilata fermentisanog kljuka najkvalitetnijih plodova, delom sa našeg imanja, a delom iz šumadijskog okruga. Rakija od šljive je obojena zlatno žutom bojom, lepog i prefinjenog mirisa i punog, harmoničnog i impresivnog ukusa, odležala u hrastovom buretu. Jačina rakije je 42 % vol. Pakovanje je od 1L i 0,7L.
sljiva voce
Rakija od grozdja
RAKIJA OD GROŽĐA


Rakija dobijena destilacijom fermentisanog kljuka grožđa sorte Muskat Hamburg. Voće je iz gročanskih vinograda. Pažljivo su birani najkvalitetniji grozdovi. Rakija od grožđa je bistra i bezbojna rakija, čistog i harmoničnog ukusa, jakog karakterističnog mirisa, muskatne arome. Smatra se da ima lekovito dejstvo. Jačina rakije je 42 % vol. Puni se u boce od 1L i 0,7L.
grozdje voce
Rakija od breskve
RAKIJA OD BRESKVE


Voćna rakija dobijena destilacijom fermentisanog kljuka zrelih celih plodova, ručno ubranih sa naših parcela u gročankim brdima. Rakija od breskve je delikatesna rakija, harmoničnog ukusa, elegantne i prijatne arome. Rakija stara 9 godina, odležala u dudovom buretu. Jačina ove rakije je 43 % vol. Pakovanje od 1L i 0,7L.
breskva voce